utorak, 26. travnja 2011.

Zašto štediti?


Albert Einstein, svjetski poznati nobelovac i fizičar je jednom prilikom rekao:

"Složeno ukamaćivanje je najmoćnija sila u svemiru."
        

     Postoji puno načina na koji novac možemo oploditi i ovaj blog se bavi jednim o najčešćih, osobnom štednjom. Raspolaganje vlastitim novcem i imovinom oduvijek predstavlja temelj osobnog bogatstva. Cilj razboritog upravljanja financijama je postići da Vaš novac radi za Vas. U vrijeme krize naročito je važno pametno iskoristiti svaki višak sredstava, budući da nam on može predstavljati temelj za oporavak nakon krize. 

     U nastavku bloga ćemo detaljno obraditi vrste štednje, strategije štednje, odgovoriti na neka česta pitanja o osobnoj štednji, te Vam nastojati približiti koncepciju štednje kao najvažniji dio upravljanja novcem. Kako dobiti veće kamate, kako odabrati banku, što je to složeno ukamaćivanje i koja je važnost vremena u svemu tome, samo su neka od zanimljivih pitanja koja često zanemarujemo, iako znati odgovore na njih bi ujedno i značilo značajno deblji novčanik.

1 komentar:

  1. DOBAR DAN NARODE MOJI HRVATSKI MOJ UPIT KAKO DOBITI KREDIT ZA KUPNJU KUĆE OD NEKRETNINA I GENIC KREDITA POZOVITE, ZVAO SAM DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY, DANAS SAM JAKO SRETAN I BOG BLAGOSLOVIO JOSE DAVIDSON ALBERT davidsonalbertloan@gmail.com

    Moje ime je Marijana, ja sam iz HRVATSKE, zadnjih pet mjeseci sam tražila pravu kreditnu tvrtku, da kupim kuću koju imam, bilo je hrpa prijevara koje su me natjerale da im vjerujem i na kraju dana, uzeli su mi novac bez davanja zauzvrat, izgubio sam svaku nadu, bio sam zbunjen i frustriran, nikada nisam želio imati ništa s tvrtkama za online zajmove, pa sam otišao posuditi novac od prijatelja, rekao sam sve što se dogodilo i rekla je da mi može pomoći da zna kreditnu tvrtku koja mi može pomoći s bilo kojim iznosom kredita koji mi treba uz vrlo nisku kamatu od 2%, da je upravo dobila kredit od njih, uputila me kako podnesite zahtjev za zajam baš kao što mi je rekla, aplicirao sam kod njih na e-poštu: (davidsonalbertloan@gmail.com), nikad nisam vjerovao, ali sam pokušao i na moje najveće iznenađenje dobio sam zajam u roku od 24 sata, nisam mogao vjerujte, ponovno sam sretan i bogat i zahvaljujem Bogu što takve tvrtke za zajmove poput ove još uvijek postoje na ovim prijevarama posvuda, molim vas da savjetujete svima koji trebaju posuditi zajam putem e-pošte (davidsonalbertloan@gmail.com) nikad te ne iznevjeri i tvoj život će se promijeniti kao i moj. Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i uzmite svoj zajam od njih. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY za vaš kredit, jer sam uspješno dobio svoj kredit od ove tvrtke bez ikakvog stresa. Posjetite njihovu e-poštu. (davidsonalbertloan@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši